bg_bm2

Å bygge en drøm

Nordmenn er verdensmestere i å bruke penger på oppussing og halvparten av oss planlegger å pusse opp mer i løpet av vår og sommer 2013. Sammen med Byggmakker jobber Jimmy Royal for at flere skal gjøre mer av oppussingen selv. Resultatet ble kunnskaps- og inspirasjonstjenesten Byggmakker Pluss.

Lukas Szachanski, digital konsulent

Tjenesten gir besøkende over 100 guide- og kunnskapsartikler skreddersydd deg som ønsker å gjennomføre egne prosjekter i hjemmet. I tillegg får du kontinuerlig oppdatert inspirasjon fra blogguniverset og umiddelbar tilgang til eksperthjelp fra Byggmakkers egne ansatte. Løsningen er responsiv og passer de fleste digitale flater. I tillegg er det utviklet en egen iPad applikasjon med blant annet mulighet for å lagre innhold offline samt ta bilder eller video og laste det direkte inn i løsningen.

– I Byggmakker skal vi alltid gjøre vårt ytterste for at det blir enklere å realisere byggeprosjekter i de tusen hjem. Med lanseringen av Byggmakker Pluss ønsker vi å være enda mer behjelpelig, inspirerende og ikke minst tilgjengelig for våre kunder, sier Helene Johnsen, markedssjef i Byggmakker.

Klassisk veiledning blandet med brukergenerert inspirasjon og feedback er noe forbrukere i økende grad krever tilgang til.

– Lukas Szachanski, Jimmy Royal

Dette er en tjeneste som skal holde folk i hånda når de ønsker å gjennomføre et prosjekt i hjemmet. Klassisk veiledning blandet med brukergenerert inspirasjon og feedback er noe forbrukere i økende grad krever tilgang til.

– Det at Byggmakker nå satser stort på denne type interaksjon med sine kunder er helt i tråd med hva vi tror på innen markedsføring, sier Lukas Szachanski, digital konsulent i Jimmy Royal.

Byggmakker Pluss er tilgjengelig for iPad og kan lastes ned her. Byggmakker Pluss på nett kan du sjekke ut her.

 

— Se flere av våre arbeider: