streetfood-bkg

Dette er Streetfood fra MatPrat

Jimmy Royal har besøkt seks av verdens aller kuleste byer på søken etter verdens beste streetfood. Resultatet er en nettside, annonser og reklamefilm som dokumenterte reisen.

Anders Aakre

MatPrat har i mange år hatt stor suksess med sine sommergrillkampanjer. I 2014 ønsket de å ta steget et steg videre og vise nordmenn alt det spennende som skjer i resten av verden. Vi elsker å lage mat ute om sommeren men er lite eksperimentelle når det kommer til hva som tilberedes på grillen.

For å vise frem alle de gode og enkle alternativene som finnes til tradisjonell norsk grillmat sendte vi derfor et lite team på oppdagelsesreise jorden rundt. Underveis ble byene Bangkok, Istanbul, Barcelona, Rio de Janeiro, Mexico City og New York besøkt. Resultatet ble seks oppskrifter og seks guider fra de seks kanskje aller kuleste byene i verden.

Streetfood fra MatPrat er en serie oppskrifter inspirert fra storbykjøkken verden rundt med norske råvarer som finnes i vanlige dagligvarebutikker.

Sammen med Acne og Anorak har Jimmy Royal hatt konsept og produksjon på kampanjeside, nettannonser, facebook-aktiviteter, reklamefilmer for TV og web og en hel masse deilig matinspirasjon. Resultatet har heller ikke latt vente på seg. Allerede første uken har nettsiden fått over 50.000 besøk. Reklamefilmene ruller og går mens fotball-VM spilles i Brasil. Kampanjesiden deles og snakkes om både på Facebook og Twitter.

Besøk kampanjesiden Streetfood fra MatPrat

— Se flere av våre arbeider: